Next Level van Marinka Bil


Next Level

Ineens is dat gevoel er weer…

…je bent bedoeld voor meer en je voelt het diepe verlangen om dat eruit te laten komen.

Een gevoel wat je misschien wel vaker hebt gehad en wat je toentertijd vooral hebt aangepakt door anders te gaan doen en aan je mindset te werken. Je bent positiever gaan denken, je kent een aantal overtuigingen die je erop na houdt en misschien heb je zelfs al een groter patroon of trauma aangepakt.

Patronen waaraan je al hebt gewerkt lijken ineens opnieuw omhoog te komen en het voelt alsof je vast komt te zitten.

Eén ding weet je zeker: jij wil echt gaan stralen, nog meer kiezen voor een leven op jouw unieke manier. Je wil meer genieten en meer impact maken.

In Next Level leer je precies hoe je jouw verborgen angsten en onzekerheden sneller kunt loslaten en hoe je jouw leven keer op keer naar een hoger niveau tilt, zonder het te forceren. Zodat je blijft groeien, je precies die impact maakt die je te maken hebt, je je intuïtie vrijuit durft te volgen en je acties één zijn met wie je echt bent.

Het boek bestaat uit 5 delen:

 

1 – Begrijpen

 

In dit deel krijg je de kennis die je nog niet had (of die je nogmaals mocht lezen) om echt verder te kunnen groeien, zonder steeds vast te lopen. Kennis over de verschillende niveaus van bewustzijn, kennis over jezelf en jouw patronen, maar ook over je zenuwstelsel en waarom je reageert zoals je reageert.

 

2 – Uitnodiging

 

Groeien is niet iets wat je gewoon hebt te willen, het vraagt ook iets van jou. In dit deel van het boek leer je wat jouw groei van je vraagt. Je ontdekt welke overtuigingen jij er nog op na houdt (ook wanneer je al een heleboel hebt gedaan aan persoonlijke groei), hoe ze je helpen, hoe je intuïtie sterker wordt en hoe je steeds meer kunt gaan leven vanuit vrijheid, rust en vertrouwen.

 

3 – Actie

 

Groeien kan niet zonder in actie te komen, alleen mogen die acties dan wel aansluiten bij je gevoel. In dit deel leer je hoe jij op een manier die voor jou werkt in actie kunt komen. Zonder te pushen en zonder aan jezelf voorbij te gaan.

 

4 – Leiderschap

 

Jouw persoonlijke groeiproces, zowel intern als extern, gaat hoe dan ook gepaard met een nieuwe manier van leiderschap. Welke leider ben jij, hoe kun jij jouw authentieke leiderschap invullen zodat het bijdraagt aan jou en aan degenen om je heen? Dat leer je in dit gedeelte van het boek.

 

5 – Integratie

 

In dit laatste deel van het boek draait het allemaal om de praktische integratie van groei. Je brengt hierin jouw self-care en zelfliefde naar een nieuw level, en je leert hoe je net dat laagje dieper kunt gaan dan je voorheen bent gegaan. Ook ontdek je hierin welke rol een dagelijkse routine voor jou mag spelen.

 

Next Level is een mooi gebonden, hardcover boek wat je er keer op keer bij kunt pakken. Het bestaat uit 268 pagina’s en is opgebouwd uit korte hoofdstukken waarin je al snel tot de kern komt. Ik gebruik praktische, herkenbare voorbeelden en reflectievragen om je de informatie en inzichten gemakkelijk op jezelf toe te laten passen.

 

Het boek is zo geschreven dat je er datgene uithaalt wat je nodig hebt. Ook wanneer je al veel hebt gedaan met persoonlijke ontwikkeling is dit boek geschikt om keer op keer te lezen. Iedere keer haal je er andere inzichten uit om jouw groeiproces gestroomlijnd door te laten lopen. Je bent immers nooit klaar met groeien.