Never Enoughitis

Als gastschrijver schreef Robert Althuis al een zeer inspirerend stuk in het boek "De vernieuwde zakelijkheid". Robert is woonachtig in Amerika en heeft zijn missie in het leven gevonden. Hij schreef een fantastisch boek dat via onderstaande link te verkrijgen is. Ook zijn vernieuwde website is het waard om te bezoeken. Robert Althuis - Sacred Wealth Institute

 

Het leven van Robert Althuis begon als een sprookje. Succesvolle carrière, geweldige vrouw, enorme rijkdom, totdat het allemaal uit elkaar viel.

Zijn meedogenloze streven naar meer had zijn leven geruïneerd.

 

Never Enoughitis beschrijft Roberts wilde opkomst tot succes en catastrofale val, met alle pijnlijke details en fouten van die reis blootgelegd. 

 

Deel één schetst het verhaal van een idyllische jeugd, jeugdige wereldreizen, sprookjeshuwelijk en torenhoge carrière.

Deel twee onthult hoe het allemaal misging, elke draad van dat hoge leven langzaam en onverbiddelijk ontrafelend als Robert's onverzadigbare verlangen naar meer, kostte hem alles.

Deel drie is een verhaal van transformatie, ontworpen om anderen te helpen dezelfde fouten te voorkomen. Als je je vast voelt zitten, leeg, onvervuld of aan het einde van je touw, zal Never Enoughitis je een weg naar voren verlichten, waardoor je het ware waarom van je beste leven kunt ontgrendelen. 

 

 

Via de onderstaande link bestellen op Amazon!