Kinderboeken

Klik op foto voor meer info.
Klik op foto voor meer info.

Vanaf het moment, dat de Water-Engelen op een morgen mijn wereld binnenzwommen, wist ik meteen dat dit een heel mooi verhaal zou gaan worden. De Water-Engelen namen niet alleen mij als schrijfster mee op reis, maar ook Sanne en Alba de Albatros. We maakten met elkaar de mooiste reizen, zagen de mooiste Hemelse sferen en voelden de liefdevolle energieën.

De Water-Engelen namen ons mee naar een wereld die voor velen nog gesloten is. In de Waterwereld mochten we zelfs getuige zijn van de paringsdans

en de geboorte van de kleine Water-Engeltjes.

Als schrijfmedium keek en voelde ik door Sanne heen, en heb getracht de werelden in de Hemel zo beeldend mogelijk te omschrijven.

De Water-Engelen nodigen je uit om samen met ons op reis te gaan

en dit Hemelse avontuur te beginnen. Stap via dit verhaal een wereld van onvoorwaardelijke liefde binnen. Een wereld van sereniteit, geluk en schoonheid. Sluit de Water-Engelen in je hart. Ze willen je namelijk iets vertellen. Ga je met ons mee? 

 Leeftijdgrens 8 jaar tot 88+

Liefs, Jolanda

Klik op foto voor meer info.
Klik op foto voor meer info.

 

Felicitas Pater heeft dit prachtige boek gemaakt speciaal voor de kindjes vanaf 3 jaar.

De kleurtjes hebben ieder hun eigen emotie en doormiddel van dit mooie boekje, kunnen kinderen aanwijzen welk kleurtje er op dat moment bij hen past.

 Zo kunnen aangeven wat er in hen om gaat en leren ze spelenderwijs met emoties om te gaan.

Prachtig geïllustreerde boek voor de kleintjes onder ons. 

Klik op foto voor meer info.
Klik op foto voor meer info.

 

 

In Spelen met Emoties neemt schrijver Angelique Schoenmaekers kinderen aan de hand om naar hun gevoel te luisteren.

Ze leert ze niet alleen luisteren, ze leert ze ook met elkaar en met opvoeders en verzorgers praten. Het boek laat je zien dat je, je uiteindelijk altijd fijner voelt als je zegt wat er in je omgaat, hoe eng het ook kan lijken.

Doormiddel van tekenende voorbeelden als het bange ballonnetje, een (niet zo) boze draak en een balletje wol dat niet los kan laten maakt ze bespreekbaar wat soms moeilijk is.

In heldere taal weet ze de kinderen aan het denken te zetten en opent ze het gesprek over onder andere verdriet en angst.

Voor meer  info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding

 

 

De kaartendeck van Anneke, 'Het Magische Schatkist Avontuur' is een kaartendeck waarmee je direct met kinderen van 5- 12 jaar op ontdekkingstocht kunt gaan.

Onderweg vindt en vergroot ieder kind zijn eigen kracht, talent en kwaliteit op een speelse en lichte manier.

Deze kaartendeck kun je gebruiken om het gesprek te openen over gevoelens, talenten en kwaliteiten in een praktijk voor kindercoaching of kindertherapie.

De methode draagt bij aan het vergroten van zelfvertrouwen, zelfliefde, eigenwaarde en eigenwijsheid.