Boeken

(F)luisteringen
Boeken · 22. september 2022

Spelen met Emoties
Boeken · 14. september 2022
In Spelen met Emoties neemt schrijver Angelique Schoenmaekers kinderen aan de hand om naar hun gevoel te luisteren. Ze leert ze niet alleen luisteren, ze leert ze ook met elkaar en met opvoeders en verzorgers praten. Het boek laat je zien dat je, je uiteindelijk altijd fijner voelt als je zegt wat er in je omgaat, hoe eng het ook kan lijken.

'Wij en Water' geschreven door Gabriëlle Sutherland
Boeken · 12. september 2022
Waar komt water oorspronkelijk vandaan? Bestaat water nog in een vierde verschijningsvorm (naast gasvormig, vloeibaar en vast)? Kan water fossiele brandstoffen vervangen? Is het normaal dat ijs drijft? Welk water is goed en hoeveel water heb jij nodig? Kan water als medicijn ingezet worden? Is het waar dat water informatie opslaat en wat zou dat betekenen? Hoe kan je ‘dood’ water weer levenskrachtiger maken?

De Water-Engelen
Boeken · 25. april 2022
Stap de wereld binnen van de Water-Engelen. Een boek van Jolanda Rhijnsburger.

De Uitnodiging die Leven heet
Boeken · 17. maart 2022
Dit boek gaat over de zoektocht naar geluk. Een zoektocht die iedereen kent. We willen allemaal niets liever dan gelukkig zijn op wat voor manier dan ook. Wat we vaak niet in de gaten hebben, of pas na lange tijd, is dat het geluk wat we vinden, meestal niet van lange duur is. Zodra we ons niet meer gelukkig voelen gaat de zoektocht weer verder.

"Glimlach van mijn hart" van Anne Nieuwenhuizen
Boeken · 16. maart 2022
In dit boek neemt Anne je mee op haar bijzondere reis om het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren. Ze besluit dat ze het zelf kan en kiest ervoor om niet aan de zware medicatie te beginnen die het ziekenhuis voorschrijft.

De Vernieuwde Zakelijkheid
Boeken · 16. maart 2022
De vernieuwde zakelijkheid ís het nieuwe normaal!!! Speciaal voor ondernemers die zichzelf als bewuste en duurzame ondernemer vanuit menselijkheid willen ontplooien.

Hemelse verhalen
Boeken · 16. maart 2022
Jolanda Rhijnsburger, schrijfmedium, heeft onder begeleiding van haar helpers de meest prachtige verhalen geschreven. Jaren geleden overwon zij de verlegenheid over haar dyslexie en mocht gaan schrijven. Een selectie van de vele verhalen die inmiddels zijn ontstaan, kunt u in dit boek terugvinden. Zij mag in veel van haar vertellingen, een tipje van de sluier naar de andere werelden oplichten. Deze “kinderverhalen voor volwassenen” zitten vol levenslessen.

Dagboek aan mijn overleden vader
Boeken · 16. maart 2022
Hartverscheurende dagboekfragmenten die voor veel herkenning zullen zorgen. Dit boek beschrijft de verschillende rouwprocessen waar we in het leven onvermijdelijk mee te maken krijgen .

Boek: De spirituele reis van De Salon Filosoof. Nu voor €5,55
Boeken · 16. maart 2022
De spirituele reis van de Salon Filosoof is volgens verschillende media een must Read! Laat je meeslepen in de transformatieprocessen die de hoofdpersonen ondergaan. Liefde, verdriet en geluk zijn beeldend omschreven in dit prachtige boek. Stoppen met lezen is geen optie!