Channelen: Mijn missie
Boeken · 24. januari 2023
Dit boek: Channelen mijn missie gaat in essentie over spiritualiteit en kan niet actueler zijn, nu zovelen zich bewust worden van hun zielenpad. In dit boek neem ik je mee doorheen mijn eigen mystieke ervaringen, transformatieproces en channeling als middel om antwoorden te krijgen op mijn vele levensvragen.

Op weg naar mijn gevoel
Boeken · 10. december 2022
Op weg naar mijn gevoel is het debuut van Mike Evers, sinds 2017 werkzaam in zijn Praktijk Stralende Boeddha. Door middel van het delen van zijn zeer persoonlijke levensverhaal vol ervaringen, groei en energie krijgt de lezer handvaten om van zichzelf te leren houden, en fysieke en emotionele klachten te herstellen.

Verlangen van Eleonora Harks
Gedichten van onze Huisdichters  · 08. december 2022
verwarring het willen plaatsen waar ligt het verlangen in mij of haak ik aan mijn hart raast en slaat eenmaal over een veelvoud aan beweging licht en liefde in mij zo sterk aanwezig voelend

Storm van Eleonora Harks
Gedichten van onze Huisdichters  · 08. december 2022
lawaai in mijn hoofd interne dialoog afwisselende gedachtes een, het was eens het wie was nou wie vlagen bewegend een geschiedenis

Als van Eleonora Harks
Gedichten van onze Huisdichters  · 08. december 2022
het leven lacht de mist zich laat zien tinten, het spel van kleur keien worden bewandeld ver gaande geschiedenis mij met warmte omarmt

Oud Egyptische Kaartenset voor het Nu/Willemien Timmer
Kaartendek/Inzichtkaarten · 08. december 2022
Universele Goddelijke symbolen en frequenties die ook voor de nieuwe tijd op aarde een krachtige Sleutel kunnen zijn in de ondersteuning van je eigen bewustwordingsprocessen van Ascensie, de weg terug naar Huis, naar je eigen Essentie, naar volledige Godsrealisatie. Deze kaartenset is volledig vanuit inspiratie in de frequenties van deze tijd, Zielsherinneringen en gechannelde informatie vanuit mijn Zijn, vorm gegeven.

Lichtwerk met Kristallen/Willemien Timmer
Boeken · 08. december 2022
Lichtwerk met kristallen neemt je mee op reis door de wonderschone innerlijke en uiterlijke wereld van kristallen, (half)edelstenen en mineralen. Er wordt een nieuwe, verdiepender wereld van de kristalrijken voor je geopend, waarbij ook het hoger bewustzijn van de kristalrijken nader tot je zal kunnen spreken.

Kaartenset Tempels van Licht – Helende Lichtcoderingen
Kaartendek/Inzichtkaarten · 08. december 2022
Deze unieke kaartenset ‘Tempels van Licht – Helende Lichtcoderingen’ bevat eigenhandig gemaakte foto’s van Willemien Timmer, met Lichtcoderingen die vanuit afstemming op en in samenwerking met de energie gefotografeerd zijn, binnen verschillende tempels en krachtplaatsen in Egypte.

De Tempel van Zijn/ Willemien Timmer
Boeken · 08. december 2022
Dit boek bevat een onvergetelijke en ontroerende reis terug naar de ware Goddelijke Essentie, de weg terug naar Huis. Het neemt je mee in de ongekende reis van het Ascensiepad, die mogelijk is in het hier en nu.

Belichaamd Bewustzijn van Willemien Timmer
Boeken · 15. november 2022
Dit boek belicht de collectieve groei en onderstromen die aanwezig zijn in de hedendaagse spiritualiteit, het persoonlijk- en het collectief bewustzijn. Het belicht het verschil tussen niet gegronde spiritualiteit en werkelijk bewustzijn. De onbewuste onderstromen die er aan bijdragen dat schijnspiritualiteit in grote mate leeft zonder dat het je werkelijk terug naar Thuis komen in je Zelf brengt.

Meer weergeven