(F)luisteringen
Boeken · 22. september 2022

Spelen met Emoties
Boeken · 14. september 2022
In Spelen met Emoties neemt schrijver Angelique Schoenmaekers kinderen aan de hand om naar hun gevoel te luisteren. Ze leert ze niet alleen luisteren, ze leert ze ook met elkaar en met opvoeders en verzorgers praten. Het boek laat je zien dat je, je uiteindelijk altijd fijner voelt als je zegt wat er in je omgaat, hoe eng het ook kan lijken.

'Wij en Water' geschreven door Gabriëlle Sutherland
Boeken · 12. september 2022
Waar komt water oorspronkelijk vandaan? Bestaat water nog in een vierde verschijningsvorm (naast gasvormig, vloeibaar en vast)? Kan water fossiele brandstoffen vervangen? Is het normaal dat ijs drijft? Welk water is goed en hoeveel water heb jij nodig? Kan water als medicijn ingezet worden? Is het waar dat water informatie opslaat en wat zou dat betekenen? Hoe kan je ‘dood’ water weer levenskrachtiger maken?

Wacht niet op een oplossing!
Column · 08. september 2022
Oorlog in onze achtertuin, voedselprijzen die de pan uitstijgen, ondernemers en huishoudens waarbij het water aan de lippen staat, en het ergste moet nog gaan komen. De jaren van welvaart zijn geteld en laten voorlopig niets meer van zich horen. Van de politiek en wereldleiders hoeven we mijns inziens geen oplossing te verwachten.

Stilzwijgen / Familiegeheimen
Column · 31. augustus 2022
Als spreken zilver is en zwijgen goud, wordt er in de loop der tijd, vanuit de geschiedenis tot in het heden, steeds vaker gekozen voor goud. Het motto luidt dan ook dat over familiegeheimen wordt gezwegen en zo gaan meerdere geheimen, die in families huizen stilzwijgend mee de dood in. Het familiegeheim blijft hiermee in leven, de bestemming van het lot kan meerdere generaties beslaan of een generatie overslaan en verwarring op zielsniveau veroorzaken.

Intervieuws · 27. augustus 2022
Interview met Jolanda Rhijnsburger In samenwerking met Vandaagradio.nl Spirit Mind Music Elke zondagavond van 22 tot 23 uur
De Water-Engelen
Boeken · 25. april 2022
Stap de wereld binnen van de Water-Engelen. Een boek van Jolanda Rhijnsburger.

Wereld achter de sluiers
Short stories · 18. maart 2022
Een innerlijk kind verhaal geschreven door Jolanda Rhijnsburger

De Uitnodiging die Leven heet
Boeken · 17. maart 2022
Dit boek gaat over de zoektocht naar geluk. Een zoektocht die iedereen kent. We willen allemaal niets liever dan gelukkig zijn op wat voor manier dan ook. Wat we vaak niet in de gaten hebben, of pas na lange tijd, is dat het geluk wat we vinden, meestal niet van lange duur is. Zodra we ons niet meer gelukkig voelen gaat de zoektocht weer verder.

"Glimlach van mijn hart" van Anne Nieuwenhuizen
Boeken · 16. maart 2022
In dit boek neemt Anne je mee op haar bijzondere reis om het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren. Ze besluit dat ze het zelf kan en kiest ervoor om niet aan de zware medicatie te beginnen die het ziekenhuis voorschrijft.

Meer weergeven