Marinka Bil

Proberen te voldoen aan de verwachtingen van anderen en jezelf zodanig proberen te bewijzen dat je eindelijk ‘goed genoeg’ zal worden bevonden. Dat is hoe Marinka lange tijd leefde, zonder door te hebben hoe ver dat haar verwijderde van wie ze echt was.

De signalen dat dit zo niet langer kon werden steeds sterker en uiteindelijk was het chronische vermoeidheid welke haar tot een halt riep. Van blakend gezond en veelbelovend sporter, ging ze naar ziek en niet in staat om ook maar iets te doen.

Van daaruit ontstond een zoektocht naar gezondheid en uiteindelijk iets wat nog veel belangrijker was: vervulling.

Via het pad van voeding en suppletie, werkte ze niet alleen aan haar gezondheid, maar startte ze ook haar eerste onderneming waarin ze 7 kookboeken uitgaf en hoofdredacteur van een tijdschrift werd. Eigenlijk was alles zoals ze het altijd had gewild. Een goed inkomen, alle vrijheid om te reizen, een fijn huis, een relatie en een kind.

Alleen vervulling, rust en geluk? Dat was er maar zelden.

Het stemmetje wat altijd al riep: ‘er zit meer in je, er is zo veel meer mogelijk en je kunt je zoveel beter voelen!’ bleef echter aanwezig. Alleen, hoe volg je een innerlijke drive en ambitie, zonder jezelf weer in een patroon van hard werken te storten? Hoe zorg je bovendien voor vervulling en vrijheid van binnenuit?

Het was de reis naar binnen die haar de antwoorden daarop gaf. Een reis waarin ze niet alleen (stap voor stap) hardnekkige patronen heelde welke haar tot dan toe hadden geleid, maar waarin ze ook voelde wat zij hier eigenlijk te doen had en waarin ze de ware kracht van haar intuïtie leerde kennen.

Sindsdien werkt Marinka als energetisch coach voor ambitieuze vrouwen. Vrouwen die verlangen naar vrijheid en rust terwijl ze ook hun ambities volgen en datgene neerzetten in de wereld wat zij neer te zetten hebben. Ze ondersteunt vrouwen zowel bij het diepere, innerlijke werk als het maken van de vertaling naar de praktijk.

Haar nieuwste boek, Next Level, helpt ambitieuze vrouwen om steeds meer te gaan leven vanuit wie zij ZIJN.

Omdat je én ambitieus kunt zijn én vervulling, rust en overvloed mag ervaren.

 

Marinka (1987) is opgeleid tot breathwork facilitator en eating psychology coach en heeft zich volop verdiept in energetisch werk en mediumschap. Ze coacht vrouwen op een diep niveau om de patronen die zij erop na houden los te laten en helpt ook anderen bij het schrijven en uitgeven van boeken die een verschil maken. Ze woont met haar man Thijs, zoon Skip en twee katten samen.

www.marinkabil.nl