· 

Channelen: Mijn missie


Dit boek Channelen en mijn missie gaat in essentie over spiritualiteit en kan niet actueler zijn, nu zovelen zich bewust worden van hun zielenpad.
In dit boek neem ik je mee doorheen mijn eigen mystieke ervaringen, transformatieproces en channeling als middel om antwoorden te krijgen op mijn vele levensvragen.
Aanverwante thema's zoals: paranormale ervaringen, hoogsensitiviteit, helderziendheid, vorige levens, energetisch transformeren, soorten gidsen en engelen komen ook aan bod. 
In deze tijden, waarin de sluiers tussen de zichtbare en de onzichtbare wereld steeds dunner worden, is het voor iedereen mogelijk om contact te maken met "hierboven". 
In mijn boek leg ik je uit hoe je dmv. van meditatie-oefeningen, een goede gronding en innerlijke rust kan bereiken als voorwaarden om contact te leren maken met  je spirituele bron. 
Ik nodig je uit om dit boek niet alleen met je gezond verstand te lezen, maar eveneens met een open hart. 

 

Auteur: Ester 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Uitgeverij anoniem (dinsdag, 24 januari 2023 13:44)

    Het boek boeit vanaf de eerste bladzijde, tenminste wellicht als je open staat voor deze materie of je ze wil leren ontdekken. Ik hou van de manier waarop Ester zachtjes haar lezer meeneemt en laat kennismaken met deze fenomenen. Niet dogmatisch, maar subtiel, zodat iedereen kan wennen aan wat ze meemaakt. Op een gegeven ogenblik herkent iedereen zich wel in één of andere vernoemde situatie en zal geboeid verder lezen. Dit is een prima boek voor mensen die de eerste stappen zetten in de spirituele wereld.